Wie zijn wij? 

Marieke van Boxtel

Yogadocente - Eigenaresse

 

In 2010 ben ik in contact gekomen met yoga door een zeer dierbare vriend die zelf een yogastudio heeft en mij adviseerde om yoga toch eens een kans te geven gezien mijn fysieke klachten. Eenmaal te zijn geweest en te ervaren wat yoga voor je lichaam en geest doet, was ik verkocht en kon ik yoga niet meer wegdenken uit mijn leven. Trouw ging ik 2 a 3 keer per week naar Nieuwegein om mijn yogalessen te volgen. Toen ik in 2013 mijn baan verloor en geen passende baan kon vinden, Heb ik besloten mijn hart te gaan volgen en datgene te doen wat ik graag doe......dat is voor mij Yoga! Om dit na afronding van mijn opleiding te mogen doorgeven, vind ik geweldig! 

Graag wil ik door middel van mijn lessen mensen inspireren en ze laten ervaren wat yoga voor je kan betekenen; je balans vinden om wellicht nog meer te kunnen genieten van ´het leven´!