YOGA BIJ BORSTKANKER

Als je wereld volledig op zijn kop lijkt te staan, is het zo fijn om even te kunnen 'ZIJN'. 

Ik denk dat iedereen (waaronder ikzelf) zich dat moment dat je gediagnostiseerd wordt met Borstkanker kan herinneren.
In een split-second gaan er allerlei gedachtes door je heen en weer een moment verder ben je al met een behandelplan bezig. Even later sta je buiten met diegene die je wellicht bij je had tijdens deze afspraak en vraag je jezelf af; ging dit echt over mij?! Alles wat daarna volgt aan ziekenhuis afspraken, onderzoeken en vervolgens behandelingen, operatie etc. onderga je gewoon want er is simpelweg geen andere keuze. We weten allemaal dat een positieve mind-set en een lichaam dat in een goede conditie meehelpt aan herstel, Maar het liefst duiken we misschien wel gewoon weg, weg in onze gedachten en gevoelens en trekken we ons terug ipv dat we ons laten zien en actief worden. Alle scenario's hierin zijn wellicht herkenbaar en mogen er uiteraard zijn. 

Onderzoek heeft bewezen dat yoga een positieve bijdrage kan leveren bij vrouwen met borstkanker. Ik heb daarom ook de link toegevoegd, https://zorgkrant.nl/wetenschap-en-onderwijs/9440-studie-yoga-voor-vrouwen-met-borstkanker

Yogastudio ZininZen wil jou dat moment in de week geven waar je even volledig JEZELF mag zijn met alles wat er is en speelt op dat moment met gelijkgestemde. We gaan verzachten in de houdingen, genieten van een stukje rust, ontspanning en ademhalingsoefeningen en gaan we kijken naar een stukje mindset/gedachtekracht. Wat doen je gedachten met je?! 
Dit alles om je na 75 min weer heerlijk opgeladen naar huis te kunnen laten gaan.

Wanneer: Woensdagochtend van 10.30 - 11.45 uur

Heb je interesse? Mail me gerust. info@yogastudiozininzen,nl 

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!